Masteringvoorbeelden Header

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de huidige tarieven van De MixMeester. De MixMeester hanteert verschillende tarieven voor de diverse categorieën diensten. Dit heeft te maken met de afwijkende omstandigheden en inhoudelijke verschillen tussen deze categorieën. Alle tarieven zijn inclusief BTW en bedoeld als richtpunt. De MixMeester behoudt zich het recht voor om naar omstandigheden af te wijken van deze tarieven. Denk hierbij aan maatwerk opdrachten, tariefswijzigingen en package-deals.

Tarieven Masteren

Je kunt bij De MixMeester 3 pakketten kiezen voor je masteringopdracht; Standard, Compliant of Fully Compliant. Hieronder staat uitgelegd, wat deze pakketten inhouden. Je kunt je muziek per track, per E.P. (4 tracks) of per album laten masteren. In het geval van een album kun je het beste even contact opnemen. De prijs hangt sterk af van hoeveel tracks je album bevat.

Standard Pakket

Het Standard Pakket bestaat uit een WAV (M4D*) en een MP3 (320 kbps) per track. Er is 1 revisie inbegrepen.

Per track:   €   35,00

Per E.P.:      € 126,00 (-10%)

Per album: Neem contact op!

Compliant Pakket

Het Compliant Pakket bestaat uit 3x WAV (M4D/M4S/M4i*) en een MP3 (320 kbps) per track. Er zijn (indien nodig) 2 revisies inbegrepen.

Per track:   €   42,50

Per E.P.:      € 153,00 (-10%)

Per album: Neem contact op!

Fully Compliant Pakket

Het Fully Compliant Pakket bestaat uit 4x WAV (M4D/M4S/M4i/M4B*) en een MP3 (320 kbps) per track. Er zijn (indien nodig) 2 revisies inbegrepen.

Per track:   €   47,50

Per E.P.:      € 171,00 (-10%)

Per album: Neem contact op!

Zie voor een uitleg van de afkortingen de pagina Mixen & Masteren.

Tarieven Mixen

De MixMeester biedt 5 opties voor je mixopdracht, welke gebaseerd zijn op het aantal sporen per track. Je kunt je muziek per track, per E.P. (4 tracks) of per album laten mixen. Onderstaande prijs geldt voor losse tracks. In het geval van een E.P. of album kun je het beste even contact opnemen.

Let op: De MixMeester beschikt niet over auto-tuning software en beschouwt deze techniek als onderdeel van het productieproces in plaats van het mixproces.

Micro - 4 t/m 10 sporen, 1 revisie inbegrepen.

€ 35,00

Mini -  11 t/m 20 sporen, 1 revisie inbegrepen.

€ 55,00

Normaal - 21 t/m 30 sporen, 1 revisie inbegrepen.

€ 85,00

Groot - 31 t/m 40 sporen, 2 revisies inbegrepen.

€ 120,00

Mega - Boven 40 sporen, 2 revisies inbegrepen.

€ 175,00

Tarieven Lessen

Het standaard uurtarief voor lessen bedraagt € 40,= (incl. BTW) en is van toepassing op privélessen en -workshops. Deze kunnen zowel aan huis, als in de home-studio van De MixMeester plaatsvinden.

Groepslessen worden alleen op locatie gegeven en de tarieven zijn daarom onderhevig aan de specifieke situatie op die locatie. Denk aan wel of geen apparatuur beschikbaar en de omvang van de groep. Neem hiervoor contact op voor een offerte op maat. Voorbeeld: TU Delft Cultuurcentrum

Voor alle andere situaties is het raadzaam om contact op te nemen.