Foto Header

DJ & Producer Coaching

Ben jij DJ en/of Producer en loop je soms vast in je ideeΓ«n, kennis of mogelijkheden? Merk je soms dat er onderwerpen zijn, waar je geen kennis van hebt en dat dit een goede workflow in de weg staat. Met het flexibele DJ/Producer-abbo kun je coaching krijgen van De MixMeester wanneer jΓ­j het nodig hebt. De MixMeester staat klaar om je te helpen verder te komen met je muziek en je reach. Zo verspil je geen tijd en kun je sneller stappen zetten.

 

Coaching

Coaching op afstand

Nu kun je natuurlijk een cursus volgen, prima plan. Of lessen op maat, ook te gek! Maar wat als je gewoon van achter je eigen setup, terwijl je tegen een vraag of een probleem aanloopt, een betrouwbare hulplijn kunt inschakelen? De MixMeester kan je via Skype, App en hulp-op-afstandtool heel direct helpen met situaties waar je niet uitkomt of minder kennis van hebt.

Voor praktisch alle vragen en problemen zijn wel tutorials te vinden op YouTube. Maar daar zit dan weer niemand klaar die alle info een beetje ordent en kan vertalen naar jouw specifieke situatie. Dat is wat online coaching van De MixMeester wΓ©l voor je kan doen.

 

Online Coaching 240

Coaching in woorden Γ©n daden

Via de hulp-op-afstandtool kan De MixMeester zelfs technieken of trucjes voordoen in je DAW, terwijl je meekijkt en hoort wat er gebeurt. Ondertussen kun je vragen stellen en dus al doende bijleren! Door het meekijken gaat alles meer leven en zo bespaar je tijd en dus ook geld. Tel daarbij op dat er ook geen fysieke afspraak hoeft te worden gemaakt en er is een goede reden om die coaching-abbo's eens te checken.

Vertrouwen

De MixMeester is zich goed bewust van het feit dat bovenstaande werkwijze veel vertrouwen vraagt van jou als klant. Niemand geeft graag een onbekende zomaar toegang (hoe tijdelijk ook) tot zijn/haar desktop. Het enige wat De MixMeester op vΓ³Γ³rhand kan doen is de garantie geven, dat het enige oogmerk is om je op dezelfde manier te helpen als tijdens een fysieke afspraak.

Als je de tool hebt geΓ―nstalleerd geef je de tijdelijke sessie-ID door via Skype of App en vanaf dat moment kan de mixmeester met muis en toetsenbord je DAW aansturen. De MixMeester zegt altijd eerst wat hij wil gaan doen alvorens het ook daadwerkelijk uit te voeren. Je kunt ook op elk gewenst moment de link verbreken, als je het om wat voor reden toch niet zou vertrouwen.

 

Online Coaching 600

Tot slot

Heb je dus behoefte aan een ervaren mentor-guy, die je real-time en op flexibele tijden kan helpen? Check de coaching abbo's van De MixMeester. Ze zijn echt heel ok geprijsd.

Check het hier!

 

πŸ”Ό Back To Top πŸ”Ό