Computers

StudioCORE | Dé centerpiece voor je studio!

De MixMeester heeft sinds 2009 voor het bedrijf SoundSupplies in Rotterdam vele custom computers voor muziek-, film- en gamingstudio’s gebouwd. In 2019 kwam hier helaas een onwaarschijnlijk einde aan, want op het moment van sluiting was SoundSupplies een grote leverancier van custom computers.

SoundSupplies Inside

Veel muziekstudio’s maakten gebruik van het specialisme en de flexibele configuratie en levering. Producers van o.a. Caro Emerald, Ronnie Flex, Naaz en nog vele anderen hebben gewerkt op de ProDAW-systemen van SoundSupplies. Er zijn letterlijk honderden professionals, die één of meerdere custom ProDAW’s in de studio hebben staan.

Ook de wereldwijde marktleider op het gebied van VJ-software Resolume heeft door de jaren heen meerdere systemen afgenomen. Daarmee hielden ze de productontwikkeling van hun “Arena” en “Avenue” software op de cutting edge om zo hun marktpositie te consolideren. Je hebt al een stevig systeem nodig om een product van Resolume goed te kunnen draaien, dus laat staan wat voor ultieme machines ze voor een ontwikkelingsfase nodig hebben.

ProDAW Performance Test

All in the name of pushing the envelope!

12 Jaar Ervaring | Hier is StudioCORE!

De MixMeester is heel erg trots op wat er sinds 2009 is neergezet en weet als geen ander wat de pitfalls en belangrijke aandachtspunten zijn in verschillende situaties op muziekgebied. Met deze solide ervaring achter zich biedt De MixMeester nu, met het merk StudioCORE, dé betrouwbare en stille workstation voor jou!


Computers Header

Vier Categorieën

De computers van StudioCORE zijn ingedeeld in vier categorieën op basis van prijscategorie en toepassing:

  1. On A Budget | Limited specs, but powerful none the less.
  2. Most Wanted | Most selected config with room to spare.
  3. Power House | Maxed out, performance-minded specs.
  4. HotRodded | Exquisite, anything-goes, ultra-bespoke studio centerpiece.

Binnen deze categorieën zijn er opties voor afzonderlijke specificaties, zoals type behuizing, schijfkeuze/-ruimte en MB/CPU/RAM-combinaties. Hierdoor zijn de meest gangbare opties makkelijk en toch vrij gedetailleerd te configureren. Standaard heb je de keuze uit drie verschillende combinaties voor je systeem. Deze selecteer je op de productpagina en de prijs verandert direct mee.

Het is ook mogelijk om extra en/of andere wensen door te geven. De MixMeester kan altijd een offerte op maat voor je maken. Neem hier contact op!

Custom Builds 02

Nog Niet Custom Genoeg? | Let’s HotRod That Thing!

Heb je nog veel specifiekere wensen, zoals custom waterkoeling of color coding? Dan kom je uit bij de vierde categorie. Het idee is simpel: Looks en functie zijn beiden even belangrijk.

Ook in deze categorie zijn er drie standaard opties wat betreft functionaliteit, maar zoals gezegd: ‘Anything Goes’. Laat gewoon even weten wat je in gedachten hebt, dan nemen we de gewenste set-up door. Samen zorgen we ervoor, dat je precies het systeem krijgt, dat je hebben wilt!

Endless Possibility

Aflevering

Voor de computers geldt een strakke levertijd, maar het blijven custom systemen en de aflevering heeft soms wat meer tijd nodig. Houdt daar wel rekening mee. Je kunt het systeem zelf gratis afhalen in Capelle a/d IJssel. De MixMeester levert, tegen een kleine vergoeding op basis van je locatie, ook direct af op je gewenste adres.

JE STUDIO VERDIENT EEN StudioCORE!