Computers

StudioCORE Computers – Dé centerpiece voor je studio!

Na jaren voor het bedrijf SoundSupplies in Rotterdam custom computers voor muziek-, film- en gamingstudio’s te hebben gebouwd is er eind 2019 een einde gekomen aan het bestaan van dit geweldige bedrijf. Op het moment van sluiting was SoundSupplies één van de meest gewilde leveranciers op het gebied van dit soort gespecialiseerde systemen in Nederland. Veel muziekstudio’s, groot en klein, en andere bedrijven maakten gebruik van het inhoudelijke specialisme en de ultra-flexibele manier van configuratie en levering van bestellingen. Onder (nog vele, vele) anderen hebben producers van bv. Caro Emerald, Ronnie Flex, Naaz en Frans Bauer allemaal gewerkt op de ProDAW-systemen van SoundSupplies. Er zijn letterlijk honderden professionals die één of meerdere custom ProDAW’s in de studio hebben staan.

Ook de wereldwijde marktleider op het gebied van VJ-software, Resolume, heeft door de jaren heen heel veel systemen besteld om daarmee de productontwikkeling van hun softwarepakketten Arena en Avenue uit te werken. Je hebt al een aardig systeem nodig om een product van Resolume te draaien, dus je kunt je indenken wat voor ultieme systemen ze voor die ontwikkelingsfase nodig hebben. Er zijn meerdere AMD 32-cores en eind 2019 zelfs nog een 64-core gebouwd voor Resolume. All in the name of pushing the envelope!

11 jaar ervaring

De MixMeester is heel erg trots op wat er sinds 2009 in samenwerking met SoundSupplies is neergezet en weet als geen ander wat de pitfalls en belangrijke aandachtspunten zijn voor verschillende soorten gebruikssituaties op muziekgebied. Twee dingen staan sws altijd voorop: stilte en prestaties. Maar er zijn ook nog zoveel andere opties, die juist of juist helemaal niet nodig zijn, afhankelijk van JOUW specifieke behoeften.

Met de solide ervaring in de tas van de honderden computers, gebouwd in opdracht van SoundSupplies voor de vele (al dan niet gerenommeerde) studio’s in Nederland én België, biedt De MixMeester nu met het merk StudioCORE dé betrouwbare, stille workstation voor zowel de doorgewinterde professional, als de enthousiaste beginner!


Computers Header

Vier Categorieën

De computers van StudioCORE zijn ingedeeld in vier aparte categorieën die variëren in prijscategorie en toepassing op basis van door StudioCORE geselecteerde specs.

  1. On A Budget | Limited specs, but powerful none the less.
  2. Most Wanted | Most selected config with room to spare.
  3. Power House | Maxed out, performance-minded specs.
  4. HotRodded | Exquisite, anything-goes, ultra-bespoke studio centerpiece.

Binnen de eerste drie categorieën zijn er meerdere opties voor afzonderlijke specs, zoals type behuizing, schijfkeuze/-ruimte en MB/CPU/RAM-combinaties. Hierdoor zijn de meest gangbare opties makkelijk en toch vrij gedetailleerd te configureren. Standaard heb je de keuze uit drie verschillende behuizing-/upgradecombinaties voor je systeem. Deze selecteer je op de productpagina en de prijs verandert direct mee.

Nog Niet Custom Genoeg? Let’s HotRod That Thing!

Heb je nog veel specifiekere wensen, zoals custom waterkoeling en color coding? Dan kom je uit bij de vierde categorie. Het idee is simpel: Looks en functie zijn beiden even belangrijk. Ook in deze categorie zijn drie standaard opties qua configuratie, maar zoals gezegd ‘anything goes’. Laat gewoon even via het contactformulier weten wat je in gedachten hebt, dan nemen we in overleg de gewenste set-up door. Samen zorgen we ervoor, dat je precies het systeem krijgt dat je hebben wilt!

Aflevering

Voor de computers geldt een strakke levertijd, maar het blijven custom systemen en de aflevering heeft soms wat langer nodig. Houdt daar enige rekening mee. Je kunt het systeem gratis afhalen in Capelle a/d IJssel, maar tegen een kleine vergoeding op basis van je locatie levert De MixMeester ook direct op adres.

JE STUDIO VERDIENT EEN StudioCORE!