Foto Header

Contact

Contact opnemen kan op verschillende manieren. De MixMeester helpt je graag verder met je vragen, offerte-aanvragen of boekingen. Helaas is het vanwege lessen, lopende opdrachten of andere redenen niet altijd mogelijk om de telefoon direct te beantwoorden. Gebruik bij voorkeur het contactformulier hieronder voor vragen, suggesties of opdrachten. Dan krijg je zo snel mogelijk bericht.

Contact formulier

Stel een vraag over of vraag een offerte aan voor een van de diensten van De MixMeester. Hoe vollediger, hoe beter. Dan kan De MixMeester je zo snel mogelijk een duidelijk antwoord geven of een sluitende offerte maken.

Contactformulier De MixMeester
Sending

Telefoon (Voicemail & Whatsapp)

Op onderstaand nummer kun je een bericht achterlaten via Voicemail of Whatsapp. Spreek of tik je naam, vraag en mailadres of telefoonnr. in en De MixMeester neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een krappe deadline? Geef het aan en wees hierbij inhoudelijk ajb zo uitgebreid als je kunt zijn. Als het op dat moment mogelijk is kan er dan snel gehandeld worden.

πŸ“² 06 2682 0030

Social media

Volg De MixMeester op Instagram, Facebook, Twitter en Soundcloud en volg Cadalora op Instagram, Facebook, MixcloudΒ en Soundcloud!!

Of gebruik de buttons hieronder voor De MixMeester:

Of hieronder voor Cadalora:

 

Logo DMM bkwh