Nieuws

Op vakantie!

De MixMeester is op dit moment op vakantie! Vanaf 1 juli is De MixMeester weer terug en beschikbaar voor boekingen en opdrachten. Laat een bericht achter via het formulier op de contactpagina, dan nemen we zsm contact met je op als we terug zijn. Ondertussen kun je hier een broeierige, zomerse DJ-set checken šŸ˜‰

Check de DJ sets van Cadalora!

Deep House | Tech House | Techno

De MixMeester presenteert met gepaste trots zijn nieuwe DJ-concept: Cadalora.

Met een mix van Deep/Tech House en Techno, zet hij altijd dikke sets neer met een super kenmerkende sound. Check hieronder de Mixcloud-link en volg, like en share de sets van Cadalora!

Verwacht elke maand een nieuwe broeierige set absolute bangers. Want of het nou om een warm-up, cool-down of prime-time set gaat, Cadalora staat garant voor een zorgvuldig geselecteerde set tracks van topkwaliteit.

Shit’s lit, ga maar checken!!

One Love!

Cadalora

Nieuwe masteringvoorbeelden.

De MixMeester heeft drie nieuwe masteringvoorbeelden toegevoegd! De broers B zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest en gaan als een speer. De MixMeester is blij om te melden, dat ze zo tevreden zijn, dat ze hun tracks blijven opsturen!

Hun laatste track ‘Jazz Juice’ is door sommige DJ’s uitgeroepen tot track van het jaar 2017 in hun genre!! Check zelf of je het ermee eens bent op de pagina Mixen & Masteren portfolio.

Wil je jouw tracks ook laten masteren? Check dan de contactpagina.

Nieuwe pagina’s online.

Vandaag, donderdag 31 december, zijn de vernieuwde pagina Cursusaanbod en de nieuwe paginaĀ Mixen & Masteren online gegaan. Ook is het portfolio Mixen & Masteren momenteel online. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan deze en de andere pagina's, dus sommigen zijn nog onvolledig.

Voorlopig kun je in ieder geval een indruk krijgen van het werk van De MixMeester. Kijk en luister vooral even rond!

Alvast Happy New Year!

Groot Onderhoud bij De MixMeester.

Wat je noemt onderhoud! Het is eigenlijk meer de totale vernieuwing van de website.Ā De MixMeester is momenteel bezig met het opnieuw ontwerpen van de site met WordPress. Hierdoor zal deze tijdelijk niet volledig te bezoeken zijn.

Mocht jeĀ informatie zoeken over hetĀ aanbod, de pagina ContactĀ is inmiddels klaar. Hopelijk kunnen we je op die manierĀ toch helpen.

Ā 

Bij voorbaat dank voor jeĀ geduld en tot snel!