Nieuws

Op vakantie!

De MixMeester is op dit moment op vakantie! Vanaf 1 juli is De MixMeester weer terug en beschikbaar voor boekingen en opdrachten. Laat een bericht achter via het formulier op de contactpagina, dan nemen we zsm contact met je op als we terug zijn. Ondertussen kun je hier een broeierige, zomerse DJ-set checken ­čśë

Check de DJ sets van Cadalora!

Deep House | Tech House | Techno

De MixMeester presenteert met gepaste trots zijn nieuwe DJ-concept: Cadalora.

Met een mix van House en Techno, zet hij altijd dikke sets neer met een super kenmerkende sound. Verwacht elke maand een nieuwe broeierige set absolute bangers. Of het nou om een warm-up, een cool-down of een prime-time slot gaat, Cadalora staat garant voor een set van topkwaliteit.

Shit’s lit, ga maar checken!!

One Love!

Cadalora

Nieuwe masteringvoorbeelden.

De MixMeester heeft drie nieuwe masteringvoorbeelden toegevoegd! De broers B zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest en gaan als een speer. De MixMeester is blij om te melden, dat ze zo tevreden zijn, dat ze hun tracks blijven opsturen!

Hun laatste track ‘Jazz Juice‘ is door sommige DJ’s uitgeroepen tot track van het jaar 2017 in hun genre!! Check zelf of je het ermee eens bent op de pagina Mixen & Masteren portfolio.

Wil je jouw tracks ook laten masteren? Check dan de contactpagina.