Online Coaching

NIEUW! | Online Coaching voor DJ’s/Producers

Ben jij bezig met DJ’en en/of muziek produceren en loop je wel eens vast in je ideeën, kennis of mogelijkheden? Merk je misschien soms dat er onderwerpen zijn waar je minder of geen kennis van hebt en dat dit een goede workflow in de weg staat? Of heb je het gevoel dat je tracks nog iets missen, maar weet je eigenlijk niet precies wat? Misschien wil je juist wat hulp met het uitstippelen van de juiste weg voor jouw muzikale ontwikkeling en een uiteindelijk succesvolle carrière in de muziek?

Wat dat laatste dan ook precies voor jou mag inhouden, De MixMeester kan op vele vlakken helpen bij het bespoedigen van je ontwikkeling en het stroomlijnen van je muzikale persoonlijkheid. Zowel on- als offline. Met het flexibele DJ/Producer-abbo kun je coaching krijgen van De MixMeester wanneer jíj het nodig hebt. De MixMeester staat klaar om je te helpen verder te komen met je muziek en je reach. Zo verspil je geen kostbare tijd en kun je sneller je stappen zetten.

Coaching Op Afstand

Het idee achter de online coaching abbo’s is (al vóór Covid-19 btw) ontstaan vanwege de logistieke uitdagingen van lessen op verschillende locaties. Op dat moment was de gedachte: “Je kunt natuurlijk een cursus volgen, prima plan. Of lessen op maat, ook te gek! Maar wat als je gewoon van achter je eigen setup, terwijl je tegen een vraag of een probleem aanloopt, een betrouwbare hulplijn kunt inschakelen?”

Voor praktisch alle vragen en problemen zijn wel tutorials te vinden op YouTube natuurlijk, maar logischerwijs verdwalen mensen daarin soms ook vrij makkelijk. De MixMeester kan als een soort filter alle info ordenen en daarna vertalen naar jouw specifieke situatie. De MixMeester kan je via Skype/WhatsApp en eventueel een hulp-op-afstandtool heel direct helpen met situaties waar je simpelweg even wat hulp bij nodig hebt.

https://www.teamviewer.com/nl/

Coaching In Woorden én Daden

Via een hulp-op-afstandtool kan De MixMeester zelfs technieken of trucjes voordoen in je DAW, terwijl je meekijkt en luistert wat er gebeurt. Ondertussen kun je vragen stellen en al doende bijleren! Door het meekijken gaat alles meer leven en zo bespaar je tijd en dus ook geld. Je kunt dingen ook (na)doen of uitproberen, terwijl je direct feedback krijgt. Tel daarbij op dat er ook geen fysieke afspraak hoeft te worden gemaakt en er is, zeker nú, een goede reden om die coaching-abbo’s eens te checken. Ja toch, of niet dan?!

Vertrouwen

Ook al is het een optionele tool, De MixMeester is zich zeer bewust van het feit dat bovengenoemde werkwijze een hoop vertrouwen vraagt van jou als klant. Niemand geeft graag een onbekende zomaar toegang (hoe tijdelijk ook) tot zijn/haar desktop. Het oogmerk is uiteraard om je op vrijwel dezelfde manier te kunnen helpen als tijdens een fysieke afspraak en niets anders. Als de tool is geïnstalleerd, geef je de tijdelijke sessie-ID door en vanaf dat moment kan De MixMeester met muis en toetsenbord je DAW aansturen. Deze verbinding kun je ten alle tijden verbreken!

Tot Slot

Online Coaching Mentor Guy
Click & Check Out DJ Creeps!

Heb je dus behoefte aan een ervaren mentor-guy, die je real-time en op flexibele tijden kan helpen? Check dan de coaching-abbo’s van De MixMeester!