Foto Header

Studiocomputers

Na jaren voor het bedrijf SoundSupplies in Rotterdam custom studiocomputers te hebben gebouwd is er eind 2019 een abrupt einde gekomen aan het bestaan van dit geweldige bedrijf. Op het moment van sluiting was SoundSupplies de absolute marktleider op het gebied van audio-workstations en studiocomputers in Nederland. Helaas hebben persoonlijke omstandigheden een einde gemaakt aan een tijdperk en zal een begrip in de wereld van studio-gear zeer gemist worden.

De MixMeester is erg trots op wat er de afgelopen 10 jaar is neergezet. Met de solide ervaring in de tas van honderden systemen, in opdracht van SoundSupplies gebouwd voor vele gerenommeerde studio's in Nederland Γ©n BelgiΓ«, biedt De MixMeester nu met het merk StudioCORE dΓ© betrouwbare workstation voor zowel de doorgewinterde professional, als de enthousiaste beginner.StudioCORE studiocomputers Logo

Standaard Studiocomputers

On A BudgetΒ  Β |Β  Β Most Wanted

FD-C2500

Fractal Define R6 studiocomputers

 

 

 

Power HouseΒ  Β |Β  Β Boutique

FD-MC-TG studiocomputers

StudioCORE Boutique 07

 

 

 

Ga naar de shopfloor en check ook alle opties!

Customizen

Standaard heb je de keuze uit drie verschillende behuizingen voor je systeem. Deze selecteer je op de productpagina en de afbeelding en prijs veranderen meteen mee.

Onder de kop 'Extra Informatie' vind je de bij elk systeem mogelijke uitbreidingen. Je kunt onderdelen upgraden of extra's bijbestellen zoals Windows, toetsenbord/muis en beeldscherm. De prijzen staan er ook bij.

Staat jouw ideale setup er dus niet direct tussen? Neem contact op en geef je wensen door. Je krijgt direct een offerte.

Easy!

JE STUDIO VERDIENT EEN StudioCORE!

Aflevering

Voor de computers geldt een standaard levertijd van vijf werkdagen*. Je kunt je systeem laten verzenden voor €6,95. Voor systemen boven de €1200,= is verzenden wel gratis. Je kunt hem ook gratis afhalen in Capelle a/d IJssel. Tegen een meerprijs op basis van je locatie levert De MixMeester tot slot ook direct aan huis.

Het voordeel van verzending is natuurlijk het gemak. Ook duurzaamheid is een zeer belangrijke overweging. Maar toch is het eigenlijk voor een kwetsbaar product als een high-end computer niet de meest ideale manier om producten af te leveren. Het risico op verlies, diefstal en beschadiging is groter.

De MixMeester verzendt de computers wel mΓ©t een verzekering, maar deze dekt slechts tot een maximale waarde van 2/3 van de verkoopprijs. Daarbij is het extra vervelend, dat je een hele onderzoeksprocedure ingaat en je zo een paar maanden verder bent alvorens duidelijkheid te krijgen over de status van de claim. Onder het motto: Voorkomen is beter dan genezen, levert De MixMeester daarom graag direct. De keuze is aan jou.

*Onder voorbehoud van eventuele leveringsproblemen.

Winkel

 

πŸ”Ό Back To Top πŸ”Ό