Foto Header

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de huidige tarieven van De MixMeester. De MixMeester hanteert verschillende tarieven voor diverse categorieën diensten. Dit heeft te maken met de afwijkende omstandigheden en inhoudelijke verschillen tussen deze categorieën. Alle tarieven zijn inclusief BTW. De MixMeester behoudt zich het recht voor om naar omstandigheden af te wijken van deze tarieven. Denk hierbij aan maatwerkopdrachten, tariefswijzigingen en package-deals.

Tarieven Masteren

Je kunt bij De MixMeester 2 pakketten kiezen voor je masteringopdracht; Standard of Compliant. Hieronder staat uitgelegd, wat dit precies inhoudt. Je kunt je muziek per track, per E.P. (4 tracks) of per album laten masteren. In het geval van een album kun je het beste even contact opnemen. De prijs hangt sterk af van hoeveel tracks je album bevat.

Standard Pakket

Het Standard Pakket bestaat uit 1x WAV (M4D*) en 1x MP3 (M4D*) per track. Er is één revisie inbegrepen.

Per track:   €   39,00

Per E.P.:      € 140,40 (-10%)

Per album: Neem contact op!

Compliant Pakket

Het Compliant Pakket bestaat uit 2x WAV (M4D*/M4S**) en 1x MP3 (M4D*) per track. Er is één revisie inbegrepen.

Per track:   €   49,00

Per E.P.:      € 176,40 (-10%)

Per album: Neem contact op!

* M4D = Mastered for Download | Maximale loudness | WAV: 16-bit / 44,1 kHz | MP3: 320 kbps

** M4S = Mastered for Streaming | Loudness compliant | WAV: 24-bit / Project Sampling Rate

Zie voor meer inhoudelijke info de pagina Mixen & Masteren.

Tarieven Mixen

De MixMeester berekent de prijs voor je mixopdracht in principe op basis van het aantal sporen per track. Als het materiaal aanleiding geeft om hiervan af te wijken, wordt dit altijd in overleg besloten. Denk hierbij aan situaties waarin er veel extra tijd nodig is om tot een goed resultaat te komen. Onderstaande prijzen gelden voor losse tracks en er is één revisie inbegrepen. Je kunt je muziek per track, per E.P. (4 tracks) of per album laten mixen. In het geval van een E.P. of album kun je het beste even contact opnemen voor een offerte op maat.

Small -  10 t/m 13 sporen

€  65,00

Medium - 14 t/m 24 sporen

€  99,00

Large - 25 t/m 40 sporen

€125,00

Ultra - 41 sporen en meer

€150,00

Tarieven Lessen

Het standaard uurtarief voor privélessen (aan huis) bedraagt in 2019 €45,00. Duolessen kosten €60,00. Groepslessen worden alleen op locatie gegeven en de tarieven zijn daarom onderhevig aan de prijzen en mogelijkheden die daar gelden. Voor scholen, organisaties en bedrijven wordt altijd een offerte op maat gemaakt.

 

Logo DMM bkwh