Foto Header

Tarieven

Hieronder vind je een overzicht van de huidige tarieven van De MixMeester. De MixMeester hanteert verschillende tarieven voor diverse categorieën diensten. Dit heeft te maken met de afwijkende omstandigheden en inhoudelijke verschillen tussen deze categorieën. De MixMeester behoudt zich het recht voor om naar omstandigheden af te wijken van deze tarieven. Denk hierbij aan maatwerkopdrachten, tariefswijzigingen en package deals.

Tarieven Masteren

Je kunt bij De MixMeester 2 pakketten kiezen voor je masteringopdracht; Standard of Compliant. Je kunt je muziek per track, E.P. (4 tracks), Dubbel E.P. (8 tracks) of album laten masteren. In het geval van een album kun je het beste even contact opnemen. De prijs hangt sterk af van hoeveel tracks je album bevat.

Standard Pakket

Het Standard Pakket (M4D*) bestaat uit 1x WAV en 1x MP3 per track.

Per track:       €   39,00

Per E.P. (4):    € 140,40 (-10%)

Per E.P. 2 (8): € 249,60 (-20%)

Per album: Neem contact op!

Compliant Pakket

Het Compliant Pakket (M4D/M4S*) bestaat uit 2x WAV en 1x MP3 per track.

Per track:       €   49,00

Per E.P. (4):    € 176,40 (-10%)

Per E.P. 2 (8): € 313,60 (-20%)

Per album: Neem contact op!

*Zie voor meer inhoudelijke info de pagina Mixen & Masteren.

DJ-set mastering

De prijs voor het laten afwerken van je DJ-set is sterk afhankelijk van de hoeveelheid werk die nodig is. Daarom betaal je in principe een uurtarief. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

Basic -  Alleen consistente kracht

€  10,00

Full - Consistente kracht en EQ balancing

€  25,00

Tarieven Mixen

De MixMeester berekent de prijs voor je mixopdracht in principe op basis van het aantal sporen per track. Als het materiaal aanleiding geeft om hiervan af te wijken, wordt dit altijd in overleg besloten.

Denk hierbij aan situaties waarin er veel extra tijd nodig is om tot een goed resultaat te komen. Ook zijn er situaties denkbaar, waarin er juist heel weinig werk nodig is, maar het toch gewoon goed gedaan moet worden. Dan zijn er uiteraard ook maatwerk mogelijkheden.

Onderstaande prijzen gelden voor losse tracks en er is één revisie inbegrepen. Je kunt je muziek per track, E.P. (4 tracks), Dubbel E.P. (8 tracks) of per album laten mixen. In het geval van een E.P. of album kun je het beste even contact opnemen voor een offerte op maat. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal nummers, sporen en minuten per track en eventuele wensen van jouw kant.

Small -  10 t/m 13 sporen

€  79,00

Medium - 14 t/m 24 sporen

€119,00

Large - 25 t/m 40 sporen

€149,00

Ultra - 41 sporen en meer

€179,00

Tarieven Lessen

Het standaard uurtarief voor privélessen (aan huis) bedraagt in 2020 €45,00. Duolessen kosten €60,00. Groepslessen zijn alleen mogelijk op een externe locatie, waardoor de tarieven onderhevig zijn aan de prijzen en mogelijkheden aldaar. Voor scholen, organisaties en bedrijven wordt altijd een offerte op maat gemaakt.

 

Logo DMM bkwh