New Track Alert: Coyu – Descontrol (Cadalora Remix)

Luister nu naar mijn nieuwste track: Coyu – Descontrol (Cadalora Remix)!! Een remix die ik heb gemaakt voor de Coyu Remix Contest.

Het is dus een remix en wel van de track ‘Descontrol’ van Coyu, DJ/Producer en eigenaar van het gerenommeerde Suara platenlabel…en de straatkattenopvang van de Suara Foundation. Het motto van het label is dan ook: “All about music…and cats!”

Ik heb geprobeerd om een totaal andere track te maken die past in de geest en sfeer van het label. Ik vind zelf dat dit redelijk is gelukt, maar het belangrijkste is wat Coyu ervan vindt natuurlijk. Ook wil ik heel graag horen wat JIJ ervan vindt…dus check mijn laatste post op mijn Insta voor een preview of check de link in mijn bio voor de full track en comment je oordeel.

Tof! Alvast bedankt!!

One Love, Cadalora

Nieuwe masteringvoorbeelden.

De MixMeester heeft drie nieuwe masteringvoorbeelden toegevoegd! De broers B zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest en gaan als een speer. De MixMeester is blij om te melden, dat ze zo tevreden zijn, dat ze hun tracks blijven opsturen!

Hun laatste track ‘Jazz Juice‘ is door sommige DJ’s uitgeroepen tot track van het jaar 2017 in hun genre!! Check zelf of je het ermee eens bent op de pagina Mixen & Masteren portfolio.

Wil je jouw tracks ook laten masteren? Check dan de contactpagina.