Aanbieding!

Online Coaching | 600 min

 450,00  299,00

Artikelnummer: OC-600 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Online coaching voor DJ’s en Producers! Haal er nu een ervaren producer bij, als je er even niet uitkomt. Leer bij terwijl je project verder komt in plaats van voordat je weer verder kunt. Plan je coaching sessies in wanneer het jou het beste uitkomt!!

Wat?

Ben jij DJ/Producer en loop je soms vast in je ideeΓ«n, kennis of mogelijkheden? Koop nu 10 uur aan online coaching; hulpsessies die je flexibel kunt inplannen. Vanwege wat erbij komt kijken om verbinding te maken is er een minimumgrens van 30 minuten per sessie. Daarna kun je per kwartier verlengen.

Waarom?

Je kunt deze uren gebruiken om hulp bij specifieke projecten of onderwerpen te krijgen. Iedereen loopt wel eens tegen een probleem aan of je bevindt jezelf in een situatie waarin je niet weet hoe je verder moet. In plaats van half YouTube af te struinen kun je ook de hulp van De MixMeester inroepen om je te helpen bij de oplossing. Met een directe en persoonlijke aanpak helpt De MixMeester je om snel verder te komen en frustratie te voorkomen.

Tot slot..

Of het nu gaat om sounddesign of een productiesessie. Misschien loop je vast bij het arrangeren van je track of heb je een mixproject te doen? Ook als je niet precies weet welke stappen je moet zetten om als DJ verder vooruit te komen: De MixMeester biedt hulp op het moment, dat jΓ­j het nodig hebt!*

*Binnen de daarvoor ingeruimde tijdvakken, mits beschikbaar.Β 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.