StudioCORE Boutique Studio Computer

 2.899,00 3.399,00

De StudioCORE Boutique is het summum van computerdesign en -performance. Is je studio volledig uitgemeten en ontworpen, maar de CORE van je setup nog een saaie vierkante zwarte kast? Laat De MixMeester dan een centerpiece voor je bouwen, zoals jΓ­j hem voor je ziet! Samen ontwerpen we een one-of-a-kind concept om je studio helemaal af te maken.

Met als basis een i9 9900K, 64 GB RAM (3K), 1 TB Samsung 970 EVO M.2 systeem-SSD en een 2 TB Samsung 860 PRO staat de performance van dit systeem buiten kijf. De getoonde opties en prijzen zijn gebaseerd op een luchtgekoelde processor.Β  Waterkoeling is mogelijk, maar is zo custom dat er op voorhand geen prijs voor vaststaat. De standaard GPU is een passief gekoelde kaart met het oog op de geluidsproductie van het systeem zelf. Uiteraard is het geen enkel probleem om één of meerdere high power GPU’s te installeren.

De getoonde behuizingen kun je direct bestellen. Heb je een andere op het oog? Ook prima zolang deze aan een aantal voorwaarden voldoet. Een systeem als dit is eigenlijk te bespoke om in algemene termen te bespreken. In nauw overleg bouwen we hΓ©t ultieme juweel voor jouw studio-inrichting!

Wissen

Beschrijving

StudioCORE Boutique:

De StudioCORE Boutique is de be all end all onder de studiocomputers. Buiten de vanzelfsprekende high performance, low noise setup van de StudioCORE systemen kun je helemaal to town gaan op het gebied van behuizingen, koelingssystemen en kleurcombinaties. Laat je fantasie de vrije loop en maak je StudioCORE Boutique hΓ©t pronkstuk van je studio!

Kies een behuizing om de bijbehorende prijs te zien. Extra’s zoals Windows, beeldscherm en toetsenbord/muis combo kunnen ook direct worden meegeleverd.

Neem contact op om je wensen te bespreken!

Extra informatie

Schijfruimte

Er zijn veel mogelijkheden voor het aanpassen van de drie StudioCORE standaardsystemen. Voor alle opties hieronder geldt, dat je via het contactformulier kunt aangeven wat je wensen zijn. Op basis hiervan krijg je een offerte op maat. De order zet je in gang door het offertebedrag over te maken. Simpel toch?

Schijfruimte opties:
Grotere M.2 SSD (+€100,=), Kleinere M.2 SSD (-€36,=), Extra SSD 500GB (+€81,=), Extra SSD 1TB (+€145,=), Extra HD Pro 2TB (+€139,05)

Geheugen

RAM /2 (-€210,60)

Beeldscherm

Beeldscherm opties:
Samsung 24" LED (+€99,=), Samsung 27" LED (+€154,88), Samsung 27" Curved LED (+€335,=)

Toetsenbord/Muis

Toetsenbord/Muis opties:
Cherry DW 3000 Wireless Desktopset (+€29,95)

Software

Software opties:
Windows 10 Pro licentie inclusief installatie en START-systeemimage (+€125,=)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.