Titelmastering Standard

 39,00

Artikelnummer: TM-ST Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Titelmastering standard en M4D.

Titelmastering standard betekent dat je voor een single release één masterfile krijgt op maximale loudness.Β Dit noemt De MixMeester: M4D – Mastered For Download, omdat je deze versie gebruikt in mediaplayers, op CD of om te uploaden naar bijv. Soundcloud of downloadstores. Radiostations, DJ’s en particulieren gebruiken deze versie, alhoewel de extra dynamiek in de streaming-versie veel mensen aanspreekt.

Je krijgt een WAV (16/44.1) en MP3 (320), zodat je kunt kiezen welke file je waar aanlevert. Het toevoegen van artwork en andere metadata (MP3 only) is niet inbegrepen, omdat niet iedereen het nodig heeft. Natuurlijk is het wel mogelijk om je metadata nog te laten toevoegen. Check de add-on service hier.

Anatal or Digilog?

Mastering is een vak apart en volgens sommigen alleen Γ©cht goed uit te oefenen met specifiek geselecteerde analoge apparatuur. Op zich is De MixMeester de eerste om te beamen hoe geweldig de sound van echte analoge processing is. Juist daarΓ³m is het misschien wel zo speciaal dat De MixMeester beschikt over het volledige gamma powered plug-ins van Universal Audio. Hierdoor kun je feitelijk kΓ­ezen, in welke legendarische studio jij je muziek wilt laten masteren.Β 

Dichterbij de originele analoge sound van een ongelooflijke collectie studio classics kom je niet. De sound is echt verbluffend en De MixMeester heeft enig verschil in werking of warmte nog niet waargenomen. De perfect geΓ«muleerde sound van meerdere standaard studio tape recorders of de galmkamers van Capitol Records. Van hedendaagse compressors tot vintage tube EQ tot de belangrijkste vintage recording consoles…SSL, Neve, API…de lijst is eindeloos en LIFE IS SWEET! πŸ™‚

Wat kan ik verwachten van De MixMeester?

Als er na analyse geen problemen zijn, die in de mix moeten worden aangepakt, dan gaat De MixMeester aan de slag met de mastering. Hierbij doet hij al het nodige om de juiste globale balans tussen de frequentiegebieden te verkrijgen en het stereobeeld te vervolmaken. De MixMeester maakt verder gebruik van exciters, compressors en saturators wanneer de situatie erom vraagt.

Als je specifieke wensen hebt wat betreft de sound waar je naar op zoek bent, laat het vooral weten. Algemene termen als modern vs retro kunnen al goed helpen om het proces in de juiste richting te sturen, omdat het een duidelijk startpunt geeft voor de selectie van de te gebruiken apparatuur. Verder is het een goed idee om één of twee referentietracks mee te sturen of beter nog te linken. Natuurlijk kun je het proces in de revisie nog sturen. Samen zorgen we ervoor dat je de best mogelijke master krijgt.

Bestel Nu Je Titelmastering Standard!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…